Annonser
  Til STARTSIDEN.      
 
  Programvare

   Som kan gjøre IT-hverdagen "enklere".
 
 TV-Guiden  Nyheter IT  Værradar
 Nettradio  Nyheter Nord-Norge  Skipstrafikken
 Jungeltelegrafen  Nyheter Midt-Norge  Speedometer
 
Google
 
VELKOMMENSUPPORTTIPS & TRIKSPROGRAMVAREARTIKLERWEBKAMERAERVEGMELDINGERKONTAKT OSS
 
     
 
ANTIVIRUSPROGRAMMER:

Microsoft Security Essentials
Med dette gratisalternativet setter Microsoft fokus på enkelhet, og kombinert med litt nettvett behøver det strengt tatt ikke være det aller beste alternativet for å være ”godt nok”. En sikkerhetsløsning som tar 100% av uhumsketene finnes jo uansett ikke.

Avast 7 Home Edition
Gratis antivirus til hjemmebruk. Avast Home Edition krever minimalt av systemressurser, men gir likevel omfattende beskyttelse. Høyreklikk-integrasjon i Windows Utforsker.
Husk å hake av for Norsk versjon.

AVG Anti-Virus Free Edition
AVG er et godt antivirusprogram som er både gratis og brukervennlig. Programmet kan oppdatere virusdatabasen din daglig slik at AVG er klar til å stoppe de nyeste virusene. AVG Free Edition inkluderer blant annet en e-mailscanner.
  DIVERSE:

Gratis bildebehandling
Det trenger ikke koste skjorta å forskjønne bildene litt. Mange gratisprogrammer har alt du trenger.

CCleaner
CCleaner (Crap Cleaner) et gratis systemoptimiseringsprogram som ikke inneholder spyware av noe slag. Det sjekker etter feil i registeret, du kan avinstallere programmer og slette overflødige oppføringer i registeret (de programmene som starter automatisk i Windows).


Malwarebytes Anti-Malware 2.00.0.1
Anti-Malware er en av de aller beste antispyware-verktøyene på markedet og rydder grundig opp. Anbefales på det varmeste som et verktøy for å fjerne standhaftig malware!

Ad-Aware SE Personal Edition
Hvis privatlivet er ditt primære interesseområde, vil Ad-aware hjelpe deg i å holde deg anonym på Internett. 

Spybot - Search & Destroy 1.62
Programmet søker gjennom din maskin og fjerner all spyware som er installert uten ditt samtykke. Spyware er programmer, cookies og oppdateringer i registry som benyttes for å innhente informasjon om din PC og ditt bruksmønster.


Fix it Center
Microsoft har lagt ut en betaversjon av noe de kaller for Fix it Center. Det dreier seg om et program som installeres på PC-en, og som skanner PC-en for å få oversikt over eventuelle problemer som kan medføre ustabil PC, dårlig nettforbindelse, dårlig skjermkvalitet, utskriftproblemer og så videre.

Secunia PSI
(Personal Security Inspector) brukes til å passe på at alle vanlige programmer du har installert er oppdaterte slik at de ikke har kjente sikkerhetshull som folk kan utnytte seg av og få kontroll over maskinen din.
 
   
     
   
     
Copyright © 2005-2015 Bjost. All rights reserved.